torstai 1. heinäkuuta 2010

Flunssasta selvitty?

Yskästä tulikin pitempi, niitähän ne kesäflunssat taitaa yleensä olla.

Viime viikolla aloitin lenkkeilyn flunssan jälkeen. Johan siinä kolme viikkoa taisi taukoa olla. Tuntui, ettei hengitys kulkenut oikein hyvin. Tein sitten päätöksen, etten tuohon kympille tänä lauantaina osallistu kuin kannustusjoukoissa. Harmitti kyllä, kun olin niin hyvin saanut harjoiteltua pitkin kevättä. Mutta ei voi mitään, jos sairastuu... Yritän ajatella positiivisesti, että on sentään hyvä että innostuin tästä juoksemisesta. Nyt kun olen päässyt alkuun, niin jatkan treenaamista ja osallistun sitten ensi kesänä jollekin kympille.

Muuten kesä on mennyt hyvin. Töitä on paiskittu, ja uutta opittu, ainut miinus on aikaiset aamuheräämiset. Mulle tuo aamuseitsemän on ihan liian aikaista aloittaa duuni... Liikuntaa on flunssasta huolimatta tullut työmatkapyöräilystä, matkaa tuleekin päivässä kokonaiset 10 kilometriä!

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Hip hei, tervetuloa takaisin :)

Onhan niitä juoksuja muuten pitkin vuottakin, että varmaan syksylläkin pääsisit jo juokseen kympin jossain jos haluaisit.. Heh.

Kaisa kirjoitti...

Totta :) Olin jotenkin niin laittanut tuon juoksun maalitaulukseni, etten edes tullut ajatelleeksi että muuallekin vois mennä...