perjantai 6. elokuuta 2010

Lomalaisen aamulenkki

Tänään käytiin aamulenkillä miehen kanssa. Pitkästä aikaa. Tuli ihana fiilis. Ollaan vieläkin lomamatkalla, ja oli ihan kivaa käydä lenkillä ei niin tutuissa maisemissa. Löydettiin pieni metsäpolku, jossa seikkailtiin. Siellä oli aika haasteellista juosta, kun oli kiviä ja puiden kantoja, mutta toisaalta ihan hauskaa. Eipä tullut juostua ainakaan liian lujaa. Kilometrejä tuli ehkä 5. Ei se mikään oikea juoksulenkki ollut, mutta tulipahan aamu-urheilut tehtyä.

Taisin silloin juoksu-uraa aloitellessani naureskella juoksutrikoille ja juomapuollovöille. Minusta se taisi tehdä tämänkin lajin vähän liikaa välineurheiluksi. Nyt kuitenkin ostin eilen Ideaparkista ihan oikeat juoksutrikoot ja juomapullollisen vyölaukunkin hommasin tässä lomalla. Tänään ne molemmat olivat ensi kertaa mukana lenkillä.

Trikoot olivat loistavat, eivät todellakaan kiristäneet (vaikka siltä ne mielestäni näyttävät) ja tuntuivat oikein supermukaville! Se pullovyö-systeemi oli vähän pettymys, se hölskyi ja siirtyi koko ajan väärään paikkaan. Pitää ehkä keksiä siihen joku niksi, jolla sen saa pysymään paikallaan...

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Henkilökohtaisesti tykkään enemmän semmoisesta vyöstä, jossa on esim. 4 pientä pulloa. Se ei meinaan hölsky sitten mihinkään, suosittelen!

Kaisa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kaisa kirjoitti...

Joo, mä niitä katselin ja mietin niitä eri vaihtoehtoja. Mun mielestä se pikkupullovyö vaikutti jotenkin hassulta, niin päädyin tuohon isompaan vaihtoehtoon. Olis ehkä kantsinut ajatella sitä paikoillaan pysyvyyttäkin :D