sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Juoksut uusilla kengillä

Uudet juoksukengät antoivat hyvät kyydit!

Kyllä se tosiaan niin on, että hyvillä kengillä se juoksukin kulkee kuin itsestään. Tuntuihan se erilaiselta. Minä kun olen aiemmin käynyt lenkillä sellaisilla kävelyyn tarkoitetuilla Salomoneilla. Niihin verrattuna juoksu kulki huomattavasti kevyemmin.

Kipuja on ollut oikeastaan vain selässä (saattaa johtua myös eilisestä parin tunnin autossa istumisestakin) ja sitten jalkaterissä. Illan venyttelyt taisivat auttaa reisi- ja pohjekipuihin. Luulen, että nuo jalkaterät kipuilevat varmaan nyt alussa, kun ei ole tottunut tuollaisilla kengillä juoksemaan. Heh, tai yleensäkään juoksemaan!

Kyllä se kuntokin siitä kohenee. Vielä en jaksa sitä puolta tuntia yhtäpäätä juosta, mutta meni lenkistä sentään enemmän juosten kuin kävellen. Edistystä sekin.

Tänä aamuna ainut mitä on pystynyt ajattelemaan, on ollut se, että milloin voi lähteä seuraavan kerran lenkille. Yritän nyt olla innostumatta liikaa, ettei juoksuinnostus mene liiallisuuksiin. Ylämäen jälkeen kun aina tulee alamäki... Mutta on se tänään lenkille päästävä!

Ei kommentteja: