sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Aurinkoinen sunnuntai

Onneksi tänään oli lenkkipäivä. Aamulla oli niin mahtava auringonpaiste, että varsinkaan parin kahvimukin jälkeen ei olisi malttanutkaan jäädä sisälle löhöilemään.

Lenkkeilin vanhan, tutun lenkin, tällä kertaa juuri oikein päin... Juoksu kulki hyvin, vaikka selkä vähän muistuttelikin olemassaolostaan. Tänään aloin tekemään lenkin jälkeen tavallisten vatsalihasliikkeiden lisäksi syviä vatsalihasliikkeitä. Toivotaan, että niistä on apua selkävaivoihin. Ehkä ainakin siinä tapauksessa, jos niitä jaksaisi tehdä joka lenkin jälkeen.

Oli tuolla lenkkipoluilla muutenkin kuhinaa. Viime aikoina olen nähnyt harvinaisen paljon juoksijoita tuolla ulkona. En sitten tiedä onko niitä oikeasti paljon vai tuntuuko minusta vain siltä... Joskus sitä kiinnittää huomiota asioihin, joista itsekin on kiinnostunut.

Juoksijoita tuntuu vain olevan joka nurkilla, ja tulee sitä tarkkailtua muun muassa ihmisten juoksuasentoja ja varusteitakin. Paljon on ihmisillä ihan oikeita juoksitrikoitakin. Tosi paljon.

Pitäisiköhän minunkin sellaiset housut hommata..? Jospa ne innostaisivat juoksemaan entistä enemmän ja pidempiä matkoja?

Ei kommentteja: